İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi

MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSELERİNİN TANITIM ÇALIŞMASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi bünyesinde ilçemizde bulunan meslek liselerinin tanıtımı amacıyla Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde meslek liselerinin tanıtım çalışması ilk hafta dört lisede tamamlanmıştır. Bu hafta içinde ortaokul okul psikolojik danışmanı/rehber öğretmenlerini ağırlayan;  PAGEV Plastik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesine, Küçükçekmece Kuyumculuk Teknolojisi Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesine ve Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Çok Programlı Anadolu lisesine teşekkür ederiz. Programlara katılarak meslek liselerinin önemini ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Küçükçekmece İlçe Şube Müdürü Sn. Erol Demir’e ve Küçükçekmece İlçe Şube Müdürü Sn. Paşali BEŞLİ ’ye teşekkür ederiz. Programa ait bilgilere ve görsellere sitemizdeki e-bültenden ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/34/15/888893/dosyalar/2024_02/19145739_meslekliseleri_compressed1.pdf

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 10:35 - Görüntülenme: 114