İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlik programı aşağıdaki gibidir.

Mrt

2024 LGS tercihlerinde kullanılmak üzere Küçükçekmece Liseleri Tanıtım Kitapçığı hazırlandı.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle, İstanbul Avrupa Yakasında kamu kurumlarında çalışan özel eğitim öğretmenlerimizle alandaki uzmanlarımızı buluşturacağımız I. Özel Eğitim Günleri program akışı aşağıdaki gibidir. Katılım için linke tıklayabilirsiniz.

Mrt

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu Yayımlandı

• Başvurular: 18-29 Mart
  • Sınav: 2 Haziran
  • Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi bünyesinde ilçemizde bulunan meslek liselerinin tanıtımı amacıyla Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde meslek liselerinin tanıtım çalışması ikinci hafta beş lise ve bir mesleki eğitim merkezi ziyaretiyle tamamlanmıştır.

Bu hafta içinde ortaokul okul psikolojik danışman/rehber öğretmenlerini ağırlayan; Küçükçekmece Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Küçükçekmece Ayhan Arı Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Küçükçekmece Mesleki Eğitim Merkezine, İsmet Aktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Zehra Mustafa Dalgıç Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ve Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teşekkür ederiz. Programlara katılarak meslek liselerinin önemini ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Küçükçekmece İlçe Şube Müdürü Sn. Erol Demir’e teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi bünyesinde ilçemizde bulunan meslek liselerinin tanıtımı amacıyla Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde meslek liselerinin tanıtım çalışması ilk hafta dört lisede tamamlanmıştır.