İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Halkalı Meydan Merkez Mah. Okul Sok. No 4 Halkalı/ Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak bilimsel,etik ve ilkeli bir hizmet anlayışı ile, "Her insan değerli ve özeldir."felsefesini ön planda tutarak,Psikolojik danışma, rehberlik, özel eğitim hizmetleriyle bireylerin gelişimlerini desteklemek; araştırma, geliştirme çalışmalarıyla meslek alanına katkı sağlayarak hizmet alanında öncü ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Küçükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezinin misyonu Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda, bilimin ve etik değerlerin ışığında; hizmet verdiği bölgelerde Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesi, gerekli eğitsel tanılama, yönlendirme ve yöneltme hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve öğrencilerin okullarını, öğretmenlerini ve ailelerini de rehberlik hizmetleriyle ilgili tüm süreçlerin içine dahil ederek öğrencilerin potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkartılabilmesi için gereken çalışmaları yapmaktır.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Kurumumuza metro-metrobüs ve il merkezinden direkt gelen otobüslerle ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Halkalı Merkez Mah. Okul sk. No: 2 (Sabahattin Zaim Üniversitesi karşısı- Halkalı Meydan)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 30 km uzaklıktadır. İlçe merkezinden kurumumuza otobüsle 20 dk da ulaşabilirsiniz.
Proje Çalışmaları
Keşedilirsem Varım Eğitilirsem Parlarım Farket Geliştir Geleceği Değiştir Limon Ağacı
Keşedilirsem Varım Eğitilirsem Parlarım